Cum comand?

Procedura de comanda.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli:
-Cauta produsul dorit navigand prin categoriile si subcategoriile afisate:
-Cauta un produs dupa nume, denumire (expl. filtru, ulei, alternator, etc.) direct in campul special de cautare accesand simbolul „cautare” 
-Daca ai codul de origine sau codul de producator al piesei necesare, poti cauta direct in campul special de cautare  accesind simbolul „cautare” 
-Poti adauga in cos mai multe produse, din toate categoriile inregistrate.

Verifica-ti comanda

-Dupa adaugarea fiecarui produs, poti verifica cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau mai multe produse selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

-Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile comenzii:
-comanda cu autentificare – daca ai sau doresti inregistrarea unui cont pe site sau
-comanda fara autentificare – fara cont,
precum si modalitatea de livrare preferata:
-Ridicare de la sediul SC Special Auto SRL,
-Livrare prin curier in toata tara.
-Este indicat, sa completezi suplimentar in formularul de comanda, anul fabricatiei masinii, seria de sasiu a masinii (codul de 17 caractere alfa numerice, aflat in talon sau in cartea de identitate a vehiculului CIV) si campul de observatii (daca ai observatii asupra comenzii ce urmeaza sa o plasezi, ex. doresti sa comanzi si alte piese pe care nu le-ai gasit pe site)
-Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta „Prin trimiterea comenzii accept termenii si conditiile epiesa.ro” inainte de a trimite comanda.
-Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul „Trimite comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.
Acest e-mail este creat automat de program.

Plata comenzii:

-Plata cu numerar se face atunci cand produsele sunt ridicate de la sediul SC Special Auto SRL.
-Plata cu card bancar se face atunci cand produsele sunt ridicate de la sediul SC Special Auto SRL
-Plata prin ordin de plata – transfer bancar se face prin virarea sumei de bani echivalenta comenzii dumneavoastra in contul SC Special Auto SRL. Comanda va fi onorata dupa ce se va constata intrarea banilor in contul SC Special Auto SRL
-Plata cu ramburs se face curierului, la livrarea comenzii. Factura va contine valoarea produselor comandate plus taxele de transport.